JSB Plast

Konfektionerer core materiale i skum eller balsa, som anvendes til konstruktionsforstærkninger af roterblade og naceller til vindmøller

Læs mere om JSB Plast

Leggodt

Leggodt A/S was established i 2005, and has since then been one of the leading dealers on toys for shops and department stores throughout the Nordic countries.

Læs mere om Leggodt

Industri Beton A/S

Industri Beton A/S producerer og bearbejder alle former for betonelementer i fiberbeton, højstyrkebeton og almindelig blødstøbt beton.

Mere om Industri Beton

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune er arealmæssigt Danmarks største kommune og hører til Region Midtjylland. De største byer er Ringkøbing og Skjern.

Læs mere om kommunen

Vento

Vento Energy Support er en global leverandør af serviceydelser og komponenter til vindmølleindustrien - onshore såvel som offshore.

Læs mere om Vento

Fungerium ApS

Fungerium beskæftiger sig med byggerådgivning og designer og projekterer erhvervsbyggeri, boliger og bevaringsværdige bygninger. Fungerium tilbyder totalrådgivning med fagtilsyn og byggestyring.

Læs mere om Fungerium

Dina’s køkken

Dina’s køkken laver frokost til firmaer uden egen kantine. Maden er lavet fra bunden, af friske, danske og gerne lokale råvarer.

 Følg Dina's køkken på Facebook

Lejbox - opbevaringsrum

100 depotrum i 17 forskellige størrelser. Konkurrencedygtige priser. Høj sikkerhed med TV-overvågning, tyverialarm og sprinkleranlæg. Gode tilkørselsforhold. Boxene er opvarmede til 15 grader. 

Læs mere på Lejbox.dk

JYSK i Skjern

JYSK er en international boligkæde med skandinaviske rødder, som gør det let at indrette alle rum i ethvert hjem samt haven. Find os også i Skjern. 

Læs mere på jysk.dk

Partner Revision i Skjern

Hos Partner Revision Skjern får du kompetent rådgivning om både strategiske og økonomiske spørgsmål, og vi går helt tæt på din virksomhed og jeres udfordringer.

Læs mere på partner-revision.dk

TP Kjoler

Hos TP kjoler finder du et enestående udvalg af smukke, feminine, festlige og farverige fest- og gallakjoler. Vi har nyheder stort set hver uge. 

Læs mere på tp-kjoler.dk

Garant Gulve Skjern

Hos Garant Gulve i Skjern kan vi hjælpe med alle former for gulvbelægning til private og erhverv, bla. linoleum og vinyl, træ og akustikgulve, klinker og tæpper m.m.

Læs mere på garant.dk

Garant Gardiner i Skjern

Garant Gardiner Skjern tilbyder 100 % personlige løsninger i høj kvalitet til alle dine projekter - store som små. 

Læs mere på garant.nu

Vestjysk EL

Vestjysk EL tilbyder optimale løsninger i forbindelse med alle typer el-opgaver til både private husstande og virksomheder. 

Læs mere på vestjyskel.dk

BM SERVICE & BROLÆGNING

BM Service & Brolægning yder professionel hjælp til alt inden for service- og anlægningsarbejde: Anlægning af bede, grønne områder og brolægning. Vi udfører arbejde for både private og erhverv (inkl. grundejerforeninger). 

Læs mere på bmbrolaegning.dk

Lampemesteren

Hos Lampemesteren ELSKER vi belysning. Her får du professionel rådgivning og et stort udvalg af populære lyskilder og tilbehør til lamper. 

Læs mere på lampemesteren.dk