ErhvervsParken i Skjern

I Skjern holder vi til på Erhvervsparken 7A og B. Centralt med smukke, velholdte udenomsarealer og gode til- og frakørselsforhold.

ErhvervParkens bygninger i Skjern udgør 2.500 m², som i dag huser Jysk og Partner Revision samt ledige 329 m² butikslokaler (det tidligere TP Kjoler). I marts 2022 var vi klar med udvidelse på ca. 2.000 nybyggede kvadratmetre til Garant Gulve og Gardiner. Derudover har vi ca. 14.000 m² erhversareal.

 

Overview - ErhvervsParken i Skjern

Ledige lokaler til leje

I ErhvervsParken i Skjern har vi lige nu 329 m² butikslokaler (tidligere TP Kjoler) og 200 m² spritnyt kontorareal ledigt til leje.

De ledige butikslokaler ligger i stueetagen med store vinduespartier ud mod vejen. De 329 m² rummer selve butiksdelen samt rum til lager. Placering er et attraktivt område, der udover nærmeste nabo, som er Partner Revision også består af JYSK og Garant (gulve og gardiner).

På første sal over Garant finder du de 200 m² nybyggede kontorfaciliteter, der er fordelt på fem kontorlokaler og et tekøkken og toilet.

Vil du være en del af ErhvervsParken i Skjern; så kontakt os på 31 23 70 00 eller info@rsep.dk.

Virksomheder i ErhvervsParken i Skjern

Erhvervsgrunde - mulighed for et nyt domicil

Som også nævnt ovenfor, så ejer Ringkøbing-Skjern ErhvervsPark større arealer erhvervsjord i både Ringkøbing og Skjern. Så vi har gode muligheder for at opføre nye byggeprojekter. Vi kan skabe helt nye domiciler ud fra specifikke ønsker og behov, som du som virksomhed kan leje. Få attraktive nye lokaler med faste årlige omkostninger og ingen uforudsete udgifter på gode adresser i enten Skjern eller Ringkøbing.

Ledige erhvervsgrunde i Skjern