JSB Plast

Konfektionerer core materiale i skum eller balsa, som anvendes til konstruktionsforstærkninger af roterblade og naceller til vindmøller

Læs mere om JSB Plast

Green Ejendomme

Green Ejendomme ApS udlejer lejligheder og erhvervslokaler. De fleste af ejendommene er beliggende i den centrale del af Ringkøbing by.

Læs mere om Green Ejendomme

Leggodt

Leggodt A/S was established i 2005, and has since then been one of the leading dealers on toys for shops and department stores throughout the Nordic countries.

Læs mere om Leggodt

ØSB

ØSB producerer og bearbejder alle former for betonelementer i fiberbeton, højstyrkebeton og almindelig blødstøbt beton.

Læs mere om ØSB

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune er arealmæssigt Danmarks største kommune og hører til Region Midtjylland. De største byer er Ringkøbing og Skjern.

Læs mere om kommunen

Vento

Vento Energy Support er en global leverandør af serviceydelser og komponenter til vindmølleindustrien - onshore såvel som offshore.

Læs mere om Vento

Fungerium ApS

Fungerium beskæftiger sig med byggerådgivning og designer og projekterer erhvervsbyggeri, boliger og bevaringsværdige bygninger. Fungerium tilbyder totalrådgivning med fagtilsyn og byggestyring.

Læs mere om Fungerium

Dina’s køkken

Dina’s køkken laver frokost til firmaer uden egen kantine. Maden er lavet fra bunden, af friske, danske og gerne lokale råvarer.

 Følg Dina's køkken på Facebook